Klachtherstel traject | Klachtherstel.nl

Van klacht naar kracht in 6-8 weken

Verhelp je chronische of terugkerende klachten!

350 personen gingen je voor...

Van klacht naar kracht in 6-8 weken

Verhelp je chronische of terugkerende klachten!

6-8 weken

Pijnvrij

9350+

Mensen geholpen

100%

Wetenschappelijk onderbouwd

Klachtherstel, de sleutel tot herstel voor vele terugkerende en chronische klachten. Ons klachthersteltraject is ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderbouwde methode. Een unieke methode die we af stellen op jou. Want iedere persoon is anders.

In de afgelopen jaren hebben we honderden personen met deze methode geholpen hun (chronische)pijnklachten te verminderen of volledig te herstellen.

Wat houdt ons traject in?

  • Maatwerk voor jou: We nemen jouw ervaringen mee, we kijken naar hoe jouw onderdelen – lichaam, geest en relaties – voor je werken
  • Unieke combinatie van methoden: We combineren onze methode met Byron Katie, Dr. Sarno en de EmotieMeesters kaartenset
  • Focus op lichaam en emoties: We onderzoeken de pijnlijke spieren en gewrichten, je nervus vagus en emoties
  • Snelle pijnreset: Jij ervaart behandelmethodes waarbij we pijnklachten binnen enkele minuten kunnen resetten

Gratis kennismaken met onze pijnexpert?

Heb jij last van een of meerdere van onderstaande klachten?

Klachten Fibromyalgie

Fibromyalgie

Fibromyalgie is een chronische aandoening die gekenmerkt wordt door wijdverspreide pijn in spieren en bindweefsel, vaak gepaard gaand met vermoeidheid, slaapproblemen en cognitieve verstoringen. De oorzaak is onbekend, en de diagnose wordt meestal gesteld op basis van symptomen omdat er geen specifieke test voor bestaat.
klachten Migraine

Migraine

Migraine is een neurologische aandoening die zich kenmerkt door intense, bonzende hoofdpijn, vaak gepaard met misselijkheid, overgevoeligheid voor licht en geluid, en soms visuele verstoringen. De aanvallen kunnen uren tot dagen duren en variëren in frequentie en ernst per persoon.
Klachten Tinnitus

Tinnitus 

Tinnitus is een aandoening waarbij iemand voortdurend geluiden zoals rinkelen, suizen of zoemen hoort, zonder dat er een externe geluidsbron is. De intensiteit en aard van het geluid kunnen variëren, en het kan zowel tijdelijk als chronisch zijn, vaak veroorzaakt door gehoorbeschadiging of andere onderliggende medische problemen.
Klachten Burn-out

Burn-out

Burn-out is een toestand van fysieke, emotionele en mentale uitputting veroorzaakt door langdurige en overmatige stress, meestal gerelateerd aan werk. Het gaat gepaard met symptomen zoals vermoeidheid, cynisme, verminderde prestaties en een gevoel van onvermogen om aan de eisen van het dagelijks leven te voldoen.
Klachten rugklachten

Aanhoudende rugklachten

Aanhoudende rugklachten zijn langdurige pijn of ongemak in de rug, die weken tot maanden aanhouden en het dagelijks functioneren kunnen belemmeren. Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door diverse factoren zoals spierspanning, hernia, artrose of een verkeerde houding.

klachten schouderklachten

Aanhoudende schouderklachten

Aanhoudende schouderklachten zijn langdurige pijn of stijfheid in de schouder, die vaak het gevolg zijn van overbelasting, blessures, slijtage of ontstekingen zoals bij een frozen shoulder of tendinitis. Deze klachten kunnen de bewegingsvrijheid beperken en dagelijkse activiteiten bemoeilijken.
klachten SOLK

SOLK

Somatisch Onvoldoende verklaarde Lichamelijke Klachten (SOLK) zijn fysieke klachten die langer dan enkele weken aanhouden, maar waarvoor geen duidelijke medische oorzaak wordt gevonden na uitgebreid onderzoek. Deze klachten, zoals pijn, vermoeidheid of duizeligheid, kunnen ernstig zijn en het dagelijks functioneren beïnvloeden, vaak met een complexe interactie tussen lichamelijke, psychologische en sociale factoren.
Klachten PDS

PDS

Prikkelbaredarmsyndroom (PDS) is een chronische aandoening van het spijsverteringsstelsel, gekenmerkt door symptomen zoals buikpijn, opgeblazen gevoel, en veranderingen in de stoelgang, zoals diarree of obstipatie. De exacte oorzaak is onbekend, en de klachten kunnen variëren in ernst en frequentie, vaak beïnvloed door stress, voeding, en hormonen.

klachten PMS

PMS

Premenstrueel syndroom (PMS) is een reeks fysieke en emotionele symptomen die vrouwen ervaren in de dagen of weken voorafgaand aan hun menstruatie. Symptomen kunnen onder andere stemmingswisselingen, buikpijn, hoofdpijn, vermoeidheid en borstgevoeligheid omvatten, en verdwijnen meestal met het begin van de menstruatie.

Andere aanhoudende klachten

Andere aanhoudende klachten

Andere aanhoudende klachten zoals chronische vermoeidheid, hoofdpijn of duizeligheid zijn langdurige gezondheidsproblemen die dagelijks terugkeren en het functioneren en welzijn aanzienlijk kunnen belemmeren. De oorzaken zijn vaak complex en kunnen zowel lichamelijke als psychologische factoren omvatten, waardoor de behandeling uitdagend is.

We zorgen ervoor dat jouw klachten voorgoed verleden tijd zijn!


Ken je dat gevoel wanneer er thuis een brandalarm/rookmelder afgaat? Zo’n MEGA irritant geluid dat metéén door merg en been gaat en waar je nekharen van omhoog gaan. DIRECT voel je dat dat lawaai NU weg moet. Snel scan je de omgeving en je ziet toch echt geen rook. Je MOET wel in actie komen, want je wordt instant gek van het allesovertreffende gepiep. Zelfs de radio hoor je niet meer. Haastig pak je een stoel, springt erop en je druk de rookmelder uit. Hèhè, wat een opluchting, het lawaai is weg!


Dit is je ideale situatie…

Maar dan ga je ’s avonds naarbed. Je ligt net heerlijk in bed, hebt je lekker genesteld, staat op het punt om in slaap te vallen en dan…. PEEP PEEP PEEP Je zit zwaar geïrriteerd meteen rechtop in bed, springt je net opgewarmde nestje uit en vliegt het huis door en in het donker pruts je wat met de rookmelder. Het lukt niet meteen, maar dan eindelijk is het lawaai voorbij. Je oren toeteren nog na en je bent natuurlijk weer klaarwakker. Je baalt als een stekker, wéér dat rotalarm! Hoe kan dat nou!?


Gefrustreerd ga je weer naar bed. Je woelt en draait en hebt het ook nog eens bloedheet. In plaats van lekker op tijd slapen lig je inmiddels al zo'n 3 uur wakker.
Eindelijk val je in slaap. Helaas… na 2 uur schrik je slaperig wakker… was het een droom? Nee! PEEP PEEP PEEP!!! Vloekend ga je je bed uit, meteen koude voeten van de vloer natuurlijk. De stoel stond nog onder je brandalarm en je drukt weer op de knop… maar het lawaai gaat door! Je drukt nog een keer x op de reset knop, maar het blijft piepen.
Drukken, slaan, stompen, blazen, niks werkt. Dan popt er uit het niets een zin in je hoofd op… “leer er maar mee leven” galmt door je hoofd. Je pakt een stel oordoppen, doet ze in en gaat helemaal gesloopt toch maar weer op bed, het gepiep negerend.


En dan nu terug naar jou! Wist je dat je zelf ook een brandalarm hebt? Dat ons zenuwstelsel. Het eerste voorbeeld staat voor een kort moment van pijn. Je stoot je hoofd, het doet zeer (brandalarm!) en je wrijft over je pijnlijke plek. Normaal gesproken zakt de pijn dan heel snel weer weg.


Dit is een heel herkenbaar voorbeeld. Het is ook de bedoeling dat het kort pijn doet, want je zenuwstelsel wil je waarschuwen. Onthoud dit waarschuwen even.

Als de pijnklachten niet vanzelf overgaan blijft je brandalarm afgaan

Je zoekt naar de oorzaak en vindt die misschien zelf niet. Zoal in het voorbeeld hierboven, het brandalarm kan afgaan van rook, maar ook van waterdamp, stof, lege batterijen of andere storingen. Als je de oorzaak niet vindt, lost het probleem niet op… Soms bezoek je diverse zorgverleners die allemaal zeer goed en adequaat hun eigen stukje onderzoeken. Maar… wanneer de oorzaak niet gevonden wordt dan volgt wel eens de conclusie: “Er is niks aan te doen, WANT ik kan niks vinden”. Dus: “Leer er maar mee leven” en je krijgt dempende therapieën zoals medicatie, tijdelijke verlichting zoals massage en warmte maar geen langetermijn oplossing.

Het waarschuwingssignaal kunnen we als mens zijnde negeren. Bijvoorbeeld als je een hete pan vast hebt en dit al voelt. Het liefst wil je de pan laten vallen, maar dat kan niet, want dan zit alles eronder. Je negeert je brandalarm en zet de pan nog snel op het aanrecht. Resultaat: een schone keuken, maar verbrande vingers. Stukje opoffering zeg maar.

En wat gebeurt er als je je brandalarm nog langer negeert? Of niet eens (meer) doorhebt dat het afgaat? Bijvoorbeeld doordat je onbewust afleiding zoekt, door te gamen drinken, roken, fanatiek te gaan sporten, jezelf verliezen in mediteren of verslavingen met drugs, gokken, kopen?

Wij kijken hier echt volledig anders naar. We zoomen ver uit van waar de pijnplek eigenlijk zit en zoeken uit waarom je ‘brandalarm’ blijft afgaan.

Hoi Marc 

Ik wil je bij deze vertellen hoe het met me is gegaan na afgelopen vrijdag. Als eerste vond ik afgelopen vrijdag een zeer waardevolle dag die heel veel toevoegt aan de verandering die ik op dit moment door ga. Ik had behoorlijk wat energie tot halverwege de avond toen overviel de vermoeidheid mij. Alles begon te landen wat ik allemaal had gedaan. Had niet verwacht dat het zo’n impact zou hebben op mij. Het weekend heb ik even alles losgelaten om alles een plekje te kunnen geven. Wel ik kan je zeggen dat dat goed heeft gedaan. Ik voel me energieker, ik voel me sterker en ja ik dans en zing weer lekker thuis. Dit heel lang niet gedaan. Maandags de opdrachten weer opgepakt en merk dat het schrijven er wel is maar toch wat minder is. Heb al vanaf zaterdag totaal geen pijn meer. Ik voel me super!  

Mijn feedback op jou is dus ook dat het heel waardevol is.

Anita Blaauw

Voor wie is Klachtherstel.nl?

✔ Je bent 25 tot 60 jaar
✔ Je bent ondernemer, zorgverlener, of hebt een dienstverlenend beroep
✔ Je hebt steeds aanhoudende of terugkerende klachten

✔ Je weet wat jouw klachten je kósten!

✔ Je hebt weinig klachten, maar wilt wel veel beter worden en je volledige potentieel benutten
✔ De rest van je leven wil je niet zo doorbrengen in de huidige situatie
✔ Je weet dat er meer in zit, maar niet precies hoe je dat kan benutten
✔ Je loopt herhaaldelijk bij een fysio of masseur en bent steeds tijdelijk geholpen
✔ Je wilt gewoon van je klachten af!


En voor wie NIET?

- Je vindt het wel best zo
- Je vindt dat de zorgverzekering voor je moet betalen

- Je vindt dat jouw situatie de schuld is van je ex, de buurman, je werkgever, de belastingdienst etc.

- Gezondheid boeit je niet zo

- Je hebt geen doelen en wensen in je leven

Lees hier ervaringen van onze klanten

review klachtherstel.nl

review klachtherstel.nl

null

null

null

null


Heb je nog vragen of wil je een gesprek plannen?

Kies onderstaand voor gesprek aanvragen of neem contact op via het contactformulier.