Klachtherstel.nl

Van klacht naar kracht in 6-8 weken

Verhelp je chronische of terugkerende klachten!

Van klacht naar kracht in 6-8 weken

Verhelp je chronische of terugkerende klachten!

19+

Jaar pijn expert

9350+

Tevreden klanten

100%

Inzet voor jouw gezondheid!
In het Klachtherstel traject maken we gebruik van wetenschappelijk onderbouwde methoden. Meestal worden deze methodes afzonderlijk gebruikt, maar we combineren ze juist! Dit doen we apart voor elke deelnemer. Hierdoor ontstaat er een maatwerk pakket wat helemaal op JOU is toegespitst! Juist omdat je met langdurige klachten ook vaak al ervaring hebt met wat wel werkt en wat minder goed werkt. Die ervaring nemen we mee. Daarnaast zijn we ervan overtuigd dat we iets nieuws doen en daarom veel kunnen betekenen! We werken onder andere met methodes van Byron Katie, Dr. Sarno en de EmotieMeesters kaartenset. We nemen door hoe jouw onderdelen werk, lichaam&geest en relaties voor je werken. We kijken bijvoorbeeld ook naar pijnlijke spieren en gewrichten, je nervus vagus en emoties. Bovendien hebben we unieke behandelmethodes waarbij we pijnklachten binnen enkele minuten kunnen resetten!


Uiteindelijk gaan we hierdoor op zoek naar de achterliggende oorzaak van jouw klachten, zodat we ze voor nu kunnen herstellen én in de toekomst kunnen voorkomen!

Gaat jouw brandalarm af?


Ken je dat gevoel wanneer er thuis een brandalarm/rookmelder afgaat? Zo’n MEGA irritant geluid dat metéén door merg en been gaat en waar je nekharen van omhoog gaan. DIRECT voel je dat dat lawaai NU weg moet. Snel scan je de omgeving en je ziet toch echt geen rook. Je MOET wel in actie komen, want je wordt instant gek van het allesovertreffende gepiep. Zelfs de radio hoor je niet meer. Haastig pak je een stoel, springt erop en je druk de rookmelder uit. Hèhè, wat een opluchting, het lawaai is weg!


Dit is je ideale situatie…

Maar dan ga je ’s avonds naarbed. Je ligt net heerlijk in bed, hebt je lekker genesteld, staat op het punt om in slaap te vallen en dan…. PEEP PEEP PEEP Je zit zwaar geïrriteerd meteen rechtop in bed, springt je net opgewarmde nestje uit en vliegt het huis door en in het donker pruts je wat met de rookmelder. Het lukt niet meteen, maar dan eindelijk is het lawaai voorbij. Je oren toeteren nog na en je bent natuurlijk weer klaarwakker. Je baalt als een stekker, wéér dat rotalarm! Hoe kan dat nou!?


Gefrustreerd ga je weer naar bed. Je woelt en draait en hebt het ook nog eens bloedheet. In plaats van lekker op tijd slapen lig je inmiddels al zo'n 3 uur wakker.
Eindelijk val je in slaap. Helaas… na 2 uur schrik je slaperig wakker… was het een droom? Nee! PEEP PEEP PEEP!!! Vloekend ga je je bed uit, meteen koude voeten van de vloer natuurlijk. De stoel stond nog onder je brandalarm en je drukt weer op de knop… maar het lawaai gaat door! Je drukt nog een keer x op de reset knop, maar het blijft piepen.
Drukken, slaan, stompen, blazen, niks werkt. Dan popt er uit het niets een zin in je hoofd op… “leer er maar mee leven” galmt door je hoofd. Je pakt een stel oordoppen, doet ze in en gaat helemaal gesloopt toch maar weer op bed, het gepiep negerend.


En dan nu terug naar jou! Wist je dat je zelf ook een brandalarm hebt? Dat ons zenuwstelsel. Het eerste voorbeeld staat voor een kort moment van pijn. Je stoot je hoofd, het doet zeer (brandalarm!) en je wrijft over je pijnlijke plek. Normaal gesproken zakt de pijn dan heel snel weer weg.


Dit is een heel herkenbaar voorbeeld. Het is ook de bedoeling dat het kort pijn doet, want je zenuwstelsel wil je waarschuwen. Onthoud dit waarschuwen even.

Als de pijnklachten niet vanzelf overgaan blijft je brandalarm afgaan

Je zoekt naar de oorzaak en vindt die misschien zelf niet. Zoal in het voorbeeld hierboven, het brandalarm kan afgaan van rook, maar ook van waterdamp, stof, lege batterijen of andere storingen. Als je de oorzaak niet vindt, lost het probleem niet op… Soms bezoek je diverse zorgverleners die allemaal zeer goed en adequaat hun eigen stukje onderzoeken. Maar… wanneer de oorzaak niet gevonden wordt dan volgt wel eens de conclusie: “Er is niks aan te doen, WANT ik kan niks vinden”. Dus: “Leer er maar mee leven” en je krijgt dempende therapieën zoals medicatie, tijdelijke verlichting zoals massage en warmte maar geen langetermijn oplossing.

Het waarschuwingssignaal kunnen we als mens zijnde negeren. Bijvoorbeeld als je een hete pan vast hebt en dit al voelt. Het liefst wil je de pan laten vallen, maar dat kan niet, want dan zit alles eronder. Je negeert je brandalarm en zet de pan nog snel op het aanrecht. Resultaat: een schone keuken, maar verbrande vingers. Stukje opoffering zeg maar.

En wat gebeurt er als je je brandalarm nog langer negeert? Of niet eens (meer) doorhebt dat het afgaat? Bijvoorbeeld doordat je onbewust afleiding zoekt, door te gamen drinken, roken, fanatiek te gaan sporten, jezelf verliezen in mediteren of verslavingen met drugs, gokken, kopen?

Wij kijken hier echt volledig anders naar. We zoomen ver uit van waar de pijnplek eigenlijk zit en zoeken uit waarom je ‘brandalarm’ blijft afgaan.

Hoi Marc 

Ik wil je bij deze vertellen hoe het met me is gegaan na afgelopen vrijdag. Als eerste vond ik afgelopen vrijdag een zeer waardevolle dag die heel veel toevoegt aan de verandering die ik op dit moment door ga. Ik had behoorlijk wat energie tot halverwege de avond toen overviel de vermoeidheid mij. Alles begon te landen wat ik allemaal had gedaan. Had niet verwacht dat het zo’n impact zou hebben op mij. Het weekend heb ik even alles losgelaten om alles een plekje te kunnen geven. Wel ik kan je zeggen dat dat goed heeft gedaan. Ik voel me energieker, ik voel me sterker en ja ik dans en zing weer lekker thuis. Dit heel lang niet gedaan. Maandags de opdrachten weer opgepakt en merk dat het schrijven er wel is maar toch wat minder is. Heb al vanaf zaterdag totaal geen pijn meer. Ik voel me super!  

Mijn feedback op jou is dus ook dat het heel waardevol is.

Anita Blaauw

Voor wie is Klachtherstel.nl?

✔ Je bent 25 tot 60 jaar
✔ Je bent ondernemer, zorgverlener, of hebt een dienstverlenend beroep
✔ Je hebt steeds aanhoudende of terugkerende klachten

✔ Je weet wat jouw klachten je kósten!

✔ Je hebt weinig klachten, maar wilt wel veel beter worden en je volledige potentieel benutten
✔ De rest van je leven wil je niet zo doorbrengen in de huidige situatie
✔ Je weet dat er meer in zit, maar niet precies hoe je dat kan benutten
✔ Je loopt herhaaldelijk bij een fysio of masseur en bent steeds tijdelijk geholpen
✔ Je wilt gewoon van je klachten af!


En voor wie NIET?

- Je vindt het wel best zo
- Je vindt dat de zorgverzekering voor je moet betalen

- Je vindt dat jouw situatie de schuld is van je ex, de buurman, je werkgever, de belastingdienst etc.

- Gezondheid boeit je niet zo

- Je hebt geen doelen en wensen in je leven

Lees hier ervaringen van onze klanten

review klachtherstel.nl

review klachtherstel.nl

null

null

null

null


Heb je nog vragen of wil je een gesprek plannen?

Kies onderstaand voor gesprek aanvragen of neem contact op via het contactformulier.