Over Denise

"Ik luisterde naar mijn lijf en begon mijn reis naar herstel"

Over Denise

"Ik luisterde naar mijn lijf en begon mijn reis naar herstel"

8+

Jaar pijn expert

500+

Tevreden klanten

100%

Inzet voor jouw gezondheid!

Mijn naam is Denise Clements, een Brits-Nederlandse dame van 33 met twee prachtige kids en een heerlijke partner die mij bijstaat. Ik sta nu rustig en geaard in het leven. Dit is niet altijd zo geweest. Vanaf kinds af aan kampte ik met extreme pijnklachten zoals; migraine, rugpijn, prikkelbare darmen, fibromyalgie en ik kan er zo nog wel een aantal noemen.

Ik liep bij de bekende weg tegen het beruchte zinnetje “je bent gevoelig, leer er maar mee omgaan”  van alles wat ik doormaakte was dit het ergste, want ik wist het zeker. “Ik ben niet gek, mijn lijf schreeuwt dat er iets mis is, luister dan toch!”, na de zoveelste teleurstelling heb ik mijn eigen woorden omgezet in daden. Luister dan toch, dus dat deed ik, ik luisterde naar mijn lijf en begon mijn reis naar herstel en waar moest ik beginnen? Bij mijzelf! 

Terug naar de kern

Zo volgde de eerste en beste Kickstarter : bewustwording; van mijn lijf, van mijn pijn, van mijn emoties. Daar zit de kern, mijn emoties. Onverwerkte emoties die ik veel te lang heb meegedragen, weggestopt onder het mom:  Niet zeiken, maar doorknallen.

Nou doorknallen deed ik, tot ik met een burn-out thuis zat en ik mijzelf niet meer herkende. Ik moest terug naar de kern. De kern van mijn pijn, de beerput vol met onverwerkte trauma’s. Dat Psyche een gigantische rol speelt bij pijn is een openbaring die ik zelf sinds een paar jaar accepteer. Ik moest compleet tot stilstand gebracht worden om mijzelf de tijd te gunnen om er wat mee te gaan doen.

Dat is het beste wat ik ooit gedaan heb!

Ik begeleid je graag op jouw reis

 Alles wat ik doorgemaakt en geleerd heb, geeft mij de bevestiging dat alles eindelijk op zijn plek valt.  De reis is heftig, maar wat je ervoor terugkrijgt is goud waard!  En dit cadeautje geef ik graag door, ik ben er voor jou omdat jij al weet dat er meer te halen valt. En ik begeleid je graag op jouw reis naar een klachtenvrij bestaan.

Lees hier ervaringen van onze klanten

review klachtherstel.nl

review klachtherstel.nl

null

review klachtherstel.nl

review klachtherstel.nl

review klachtherstel.nl


Heb je nog vragen of wil je een gesprek plannen?

Kies onderstaand voor gesprek aanvragen of neem contact op via het contactformulier.