Over Marc

“Je hoeft niet ziek te zijn om béter te worden!”

Over Mark

“Je hoeft niet ziek te zijn om béter te worden!”

10+

Jaar pijn expert

500+

Tevreden klanten

100%

Inzet voor jouw gezondheid!

Hallo, ik ben Marc van Maanen, 39 jaar oud en al geruime tijd samen met Stephanie. In 2019 zijn we getrouwd en hebben we twee dochters, Sanne (2009) en Féline (2013). Daarnaast ben ik een ervaren Fysiotherapeut & Registerpodoloog met meer dan 16 jaar praktijkervaring. Gedurende mijn carrière heb ik meer dan 9.225 cliënten geholpen. Tijdens deze periode ontdekte ik dat niet alle fysieke klachten adequaat werden behandeld met gangbare methoden in de fysiotherapie en podotherapie. Ik was vastbesloten om te begrijpen waarom dezelfde therapie bij 'Annette' effectief was, maar bij anderen niet.


DE OPLOSSING HEB IK GEVONDEN!

Als jij ook verlangt naar een pijnvrij en zorgeloos leven, deel ik graag meer met je!

Mijn Ervaring:

In 2006 behaalde ik mijn diploma als fysiotherapeut en werkte 11 jaar in een grote praktijk, waar ik me bezighield met neurologie, ouderenzorg, en sporters. Vanaf 2010 specialiseerde ik me in voet- en beenklachten. Ondanks mijn inzet merkte ik dat fysiotherapie niet altijd de ideale oplossing bood. In 2013 voltooide ik de verkorte opleiding tot Registerpodoloog, waardoor ik mijn praktijk met meerdere locaties begon. In 2015 ging ik volledig zelfstandig en in 2019 breidde mijn team uit tot 11 medewerkers.

Mijn Ontdekking:

In 2020, na de gezondheidscrisis van mijn moeder, besefte ik dat veel zorgverleners vergelijkbare uitdagingen hadden. Dit bracht me ertoe om in 2023 de opleiding voor de Pijn Reset Methode te volgen. De inzichten die ik opdeed, hebben niet alleen mijn eigen gezondheid verbeterd, maar ook die van anderen.


De Pijn Reset Methode: Na het afronden van de opleiding zag ik verbluffende resultaten bij mijn mede-cursisten, van spontaan verdwijnende burn-outs tot tinnitus en astmatische klachten. Mijn enthousiasme leidde tot het aanbieden van trajecten, waarbij deelnemers aanzienlijke verbeteringen ervoeren.


Kl8herstel.nl: Dit succes leidde tot de oprichting van Kl8herstel.nl. Ons team staat klaar om jou te helpen.


Ben jij klaar om je volgende droom werkelijkheid te laten worden?

Hoi Marc 

Ik wil je bij deze vertellen hoe het met me is gegaan na afgelopen vrijdag. Als eerste vond ik afgelopen vrijdag een zeer waardevolle dag die heel veel toevoegt aan de verandering die ik op dit moment door ga. Ik had behoorlijk wat energie tot halverwege de avond toen overviel de vermoeidheid mij. Alles begon te landen wat ik allemaal had gedaan. Had niet verwacht dat het zo’n impact zou hebben op mij. Het weekend heb ik even alles losgelaten om alles een plekje te kunnen geven. Wel ik kan je zeggen dat dat goed heeft gedaan. Ik voel me energieker, ik voel me sterker en ja ik dans en zing weer lekker thuis. Dit heel lang niet gedaan. Maandags de opdrachten weer opgepakt en merk dat het schrijven er wel is maar toch wat minder is. Heb al vanaf zaterdag totaal geen pijn meer. Ik voel me super!  

Mijn feedback op jou is dus ook dat het heel waardevol is.

Anita Blaauw

Wanneer kun je bij ons terecht? Je bent welkom als je aan 3 of meer punten uit het onderstaande profiel voldoet:


✔ 25-60 jaar

✔ Zorgverlener, dienstverlenend beroep, ondernemer

✔ Steeds aanhoudende of terugkerende klachten

✔ Verlangen naar een positieve verandering

✔ Je wilt meer uit het leven halen maar weet niet hoe

✔ Tijdelijke verlichting na bezoeken aan fysiotherapeut of masseur

✔ Je wilt simpelweg van je klachten af!
Lees hier ervaringen van onze klanten

review klachtherstel.nl

review klachtherstel.nl

null

review klachtherstel.nl

review klachtherstel.nl

review klachtherstel.nl


Heb je nog vragen of wil je een gesprek plannen?

Kies onderstaand voor gesprek aanvragen of neem contact op via het contactformulier.

null

review klachtherstel.nl